Bezgala sulīgā un garšīgā vistas fileja kraukšķīgā garoziņā

Bezgala sulīgā un garšīgā vistas fileja kraukšķīgā garoziņā

Jau no izskata vien šis ēdiens liks tecēt siekalām…
No minimāla produktu daudzuma jums iznāks liels daudzums garšīgās vistiņas un apmierinājums sajūta garantēta! Un vēl – pagatavot šo ēdienu varat praktiski vienā momentā!
Vistas nageti mājas gaumē.

SASTĀVDAĻAS:

  • 1 kg vistas filejas
  • 1 tējkarote kartupeļu cietes
  • 0,5 tējkarotes sodas
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • Sāls pēc garšas
  • Milti panēšanai
  • Augu eļļa cepšanai

PAGATAVOŠANA:

  • Vistas fileju sagriežam gabaliņos. Uzberam sāli, pieliekam sodu, samaisām.
  • Gaļai pārlejam citronu sulu, pieliekam cieti un atkal samaisām. Ļaujam pastāvēt 20 minūtes, pēc tam katru gabaliņu apviļājam miltos.
  • Katru gabaliņu apcepam augu eļļā, labi uzkarsētā pannā, līdz gabaliņi kļūst zeltaini.
  • Uz pannas fileja uzpūtīsies jūsu acu priekšā, katrs gabaliņš būs kraukšķīgs un sulīgs.
  • Gribēsies apēst pa taisno no pannas, nesagaidot piedevas.
  • Mājās gatavotie vistas nageti labi sader ar svaigiem dārzeņiem vai saldskābo mērci.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!