Receptes
Ātri pagatavojami un ļoti garšīgi kāposti Provansas gaumē

Kāposti būs gatavi jau diennakts laikā. Pagatavojiet tos pietiekamā daudzumā, tie tiks apēsti ļoti ātri!
SASTĀVDAĻAS UN PAGATAVOŠANA:
- Kāpostus griežam gabalos un liekam burkā kārtām:
- Kāposti
- Bietes
- Ķiploki
- Garšvielas pievienojam pēc garšas un patikšanas.
- Tad pārlejam ar karstu marinādi.
- Marināde (rēķināts uz 1,5 litriem ūdens):
- 200 grami cukura
- 200 grami 9% etiķa
- 3 karotes cukura (bez kaudzītes)
- 150 grami augu eļļas
- Visu likt katliņā un uzvārīt. Pārliet kāpostiem un bietēm. Atstāt istabas temperatūrā lai nostāvas vienu diennakti.
- Pēc diennakts varēsiet cienāt savus draugus ar fantastiski garšīgiem kāpostiem Provansas gaumē.
LAI LABI GARŠO!