Ātri pagatavojami un apetīti rosinoši smilšu cepumi tikai no trim sastāvdaļām
Ar trim sastāvdaļām, kuras atrodamas ikvienā virtuvē, ir pilnīgi pietiekami, lai pagatavotu garšīgus smilšu cepumus. Neskaitot cepšanas laiku, cepumu pagatavošana aizņems apmēram desmit minūtes. Un tas nozīmē, ka ar šo kārumu varēsiet pacienāt pat negaidīti ieradušos ciemiņus.
SASTĀVDAĻAS:
- mīksts sviests – 170 g
- milti – 1 glāze
- cukurs – 100 g
PAGATAVOŠANA:
Sviestu saputojam ar cukuru, līdz veidojas viendabīga masa.
Pievienojam miltus un turpinām putot vēl vienu minūti.
Tad mīklu turpinām mīcīt ar rokām un veidojam no tās taisnstūrveida desiņu.
Mīklu apviļājam cukurā no visām pusēm un ietinam pārtikas plēvē.
Liekam ledusskapī uz 30 minūtēm.
Tad izņemam to , noņemam plēvi un desiņu sagriežam kvadrātiņos. Liekam tos uz cepamās pannas un cepam cepeškrāsnī 180 grādos 20 minūtes.
Mūsu cepumi ir gatavi, atliek tos atdzesēt un pasniegt. Kopā ar tasi aromātiskas tējas vai kafijas, ar glāzi sulas vai piena tie garšos vienkārši lieliski!