Alus zupa “VARŠAVAS GAUMĒ”

Alus zupa  “VARŠAVAS GAUMĒ”

SASTĀVDAĻAS:

  • 200 g miltu
  • 70 g baltmaizes
  • 4 glāzes gaišā alus
  • 3 olu dzeltenumi
  • 1 glāze skābā krējuma
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • Siers

PAGATAVOŠANA:

  • Skābo krējumu sajauciet ar miltiem, izkausētu sviestu un olu dzeltenumiem.
  • Šim maisījumam pielejiet mazliet uzsildītu alu, uzvāriet, izslēdziet gāzi un ļaujiet pastāvēt 5 minūtes.
  • Pirms pasniegšanas ieliekat zupā baltmaizes grauzdiņus un pārberat ar rīvētu sieru.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!