Torte “SNICKERS”

Torte “SNICKERS”

Torte pēc garšas ir ļoti līdzīga saldummīļu iecienītajam kārumam. Šķiet, tas ir viens no labākajiem desertiem!

SASTĀVDAĻAS:

Mīkla:

  • 3 olas
  • 1 glāze cukura
  • 3 ēdamkarotes kakao
  • 3 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 1 glāze miltu
  • 1 ēdamkarote cepamā pulvera

1. krēms

  • 3 glāzes piena
  • 1 glāze mannā
  • ¾ glāzes cukura
  • 250 g sviesta

2. krēms

  • 1 paciņa cepumu
  • 0,5 litri vārīta iebiezinātā piena
  • 200 g grauzdētu zemesriekstu

Glazūra:

  • 200 g šokolādes

PAGATAVOŠANA:

  • Mīklai – baltumus atdalām no dzeltenumiem. Baltumus saputojam ar cukuru, uzmanīgi pievienojam dzeltenumus un turpinām putot.
  • Kakao sajaucam ar krējumu, pievienojam olām. Pieliekam miltus, cepamo pulveri un rūpīgi sajaucam.
  • Mīklu sadalām divās daļās, lejam ar eļļu iesmērētā formā. Cepam divus biskvītus, 180 grādos 30 minūtes.
  • Pirmajam krēmam: vārām mannā putru ar pienu, pieliekam cukuru. Atdzesējam, pieliekam sviestu.
  • Otrajam krēmam: cepumus sasmalcinām, sajaucam ar iebiezināto pienu un zemesriekstiem. Zemesriekstus sasmalcināt nevajag.
  • “Būvējam” torti: biskvīts, puse no pirmā krēma, otrais krēms, atlikušais pirmais krēms, otrais biskvīts.
  • Pārlejam ar izkausētu šokolādi, dekorējam ar zemesriekstiem.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!