Restorānā prasīju recepti: tik gardus kāpostus savā mūžā nebiju ēdusi

Restorānā prasīju recepti: tik gardus kāpostus savā mūžā nebiju ēdusi

Sastāvdaļas:

  • 3 kartupeļi
  • 1 Ķīnas kāposts
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 paprika
  • 3 olas
  • rīvmaize
  • Sāls, melnie pipari, kaltēti ķiploki.
  • Saulespuķu eļļa (cepšanai).

Pagatavošana:

Nomizojam un sagriežam kartupeļus. Liekam tos vārīt.

Sadalam ķinas kāpostu pa lapām un liekam cepamtraukā, uzlejam karstu ūdeni un 15min.atļaujam pastāvēt.

Kad kartupeļi uzvārijušies, tad tos saspiežam kā putrā.

Sīpolu nomizojam un sagriežam, liekam uz pannas cepties.

Sarīvējam arī burkānu, sagriežam papirku un pievienojam sīpoliem, kad apcepts viss, tad pievieno garšvielas.

Tad apcepto masu samaisam ar kartupeļiem.

Izņemam no ūdens ķinas kāposta lapas un tajās liekam iekšā iegūto masu.

Uztaisam tādus kā rullīšus.

Tad traukā iesitam olas, ņemam kāpostu rulīšus un liekam olā, tad apviļājam rīvmaizē.

Liekam uz pannas cepties un gatavs.

Noteikti padalies ar recepti arī draugiem un ja esi ko līdzīgu jau gatavojies, padalies! :) Labu apetīti!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!