Nevis pīrāgs, bet zelts. Es mācīju visiem saviem draugiem pagatavot šo garšīgo našķi. Tikai daži cilvēki zina šo brīnišķīgo recepti

Nevis pīrāgs, bet zelts. Es mācīju visiem saviem draugiem pagatavot šo garšīgo našķi. Tikai daži cilvēki zina šo brīnišķīgo recepti

Sastāvdaļas:

  • Olas 4 gab
  • Cukurs 180 gr
  • Sāls šķipsniņa
  • Vaniļas cukurs 8 gr
  • Piens 200 ml
  • Sviests 120 ml
  • Milti 380-400 gr
  • Cepamais pulveris 10 gr

Pildījumam:

  • ogas
  • milti 1 ēd.k.

Drupačām:

  • Milti 2 ēd.k.
  • Cukurs 2 ēd.k.
  • Eļļa 30 gr
  • Pagatavošana:

    Bļodā iesitam olas un pievienojam šķipsniņu sāls, vaniļas cukuru un parasto cukuru un tad visu samaisam.

    Kad viss samaisīts, tad pievienojam izkausētu sviestu un atkal visu kārtīgi samaisam.

    Pievienojam pienu, visu samaisam.

    Pievienojam izsijātus miltus un atkal visu kārtīgi samaisam, pievienojam cepamo pulveri

    Tad gatavojam pildījumu. Paņemam ogas, kas jums ir. Es izmantoju upenes. Upenēm uzberam pa virsu miltus un tad pievienojam ogas mīklai. Visu iemaisam mīklā.

    Mīklu liekam cepampannā un uz mīklas augšpuses vēl varam uzlikt ogas.

    Uztaisam drupačas. Visas sastāvdaļas samaisam un pārkaisa mīklai.

    Liekam kūku cepties 180 grādu temperatūrā uz 40 minūtēm.

    Ja vēlas, tad nedaudz pārkaisīt pūdercukuru.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!