Kā izvārīt olas, lai dzeltenums un baltums apmainītos vietām. Neparasts olu vārīšanas veids, ko iesaka japāņu kulinārs

Kā izvārīt olas, lai dzeltenums un baltums apmainītos vietām. Neparasts olu vārīšanas veids, ko iesaka japāņu kulinārs

Cik daudz olu pagatavošanas veidus mēs zinām! Lai gan pamatā mēs izmantojam divus vai trīs. Un kāds neaizstājams produkts ola ir konditorejā! Šajā video jūs redzēsiet diezgan neparastu olu vārīšanas veidu. Un kurš gan varēja iedomāties, ka var arī tā!

Protams, gatavošana aizņem diezgan daudz laika, bet rezultāts pārsteigs gan jūsu tuviniekus, gan viesus. Pamēģiniet izgreznot svētku galdu ar tādām olām. Vai, piemēram, ja ir laiks un vēlēšanās, pasniedziet šādas olas brokastīs. Esam pārliecināti, ka tuvinieki to novērtēs un vēl arī citiem pastāstīs.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienjies mūsu sekotājiem

Aizvērt