Deserts no svaigiem augļiem krūzē

Deserts no svaigiem augļiem krūzē

SASTĀVDAĻAS:

  • Auzu pārslas – 2 ēdamkarotes
  • Banāns – 1 gab.
  • Saldētas ogas (avenes, zemenes, jāņogas) – 2 – 3 ēdamkarotes
  • 1% kefīrs (vai dabiskais jogurts) – 2 ēdamkarotes
  • Čia sēklas – 1 ēdamkarote
  • Mango – 2 ēdamkarotes
  • Granātābols – 1 ēdamkarote
  • Zaļās vīnogas
  • Tumšās vīnogas
  • Svaiga piparmētra

PAGATAVOŠANA:

  • Uzvāriet auzu pārslas vai sasmalciniet tās blenderī;
  • Atsaldējiet ogas;
  • Banānu nomizojiet un saspaidiet kopā ar ogām;
  • Sajauciet kefīru ar čia sēklām;
  • Nomazgājiet vīnogas, mango sagriežat kubiņos;
  • Visas sastāvdaļas liekat krūzē kārtās. Pirmā kārta – auzu pārslas, otrā – banāns ar ogām, trešā – kefīrs ar čia sēklām, ceturtā – zaļās vīnogas, piektā – mango, sestā – tumšās vīnogas.
  • Dekorējiet desertu ar granātābola sēklām un svaigas piparmētras lapiņām.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!