Asie kāpostu salāti

Asie kāpostu salāti

SASTĀVDAĻAS:

  • uz 1 litru ūdens:
  • 1/2 glāzes cukura
  • 2 ēdamkarotes rupjās sāls
  • 10 melno piparu graudiņu
  • 5 krustnagliņas
  • 4 lauru lapas
  • 1/2 glāzes augu eļļas
  • 1/2 glāzes 9% etiķa

PAGATAVAOŠANA:

  • Marinādi vāra 10 minūtes, beigās pielej etiķi.
  • Kāpostus sagriež, liek karstumizturīgā tvertnē, pārlej ar marinādi.
  • Tvertnei virsū liek slogu, pilnībā atdzesē.
  • Tad kāpostus pārliek 3 litru burkā, liek ledusskapī uz diennakti, pēc diennakts kāpostus var ēst.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienjies mūsu sekotājiem

Aizvērt