Ābolu (persiku) gardums

Ābolu (persiku) gardums
SASTĀVDAĻAS:
  • 100.gr kausēts sviests
  • 100 gr. skābs krējums
  • 50 gr cukurs
  • šķipsniņa sāls
  • 1 tējk.irdinātājs
  • 250 gr milti /izsijāti
PAGATAVOŠANA:
  • Visu sajauc kopā ,izmīca mīklu,liek ledusskapī 30 min atpūsties.
  • Sešus ābolus nomizo,pārgriež uz pusēm ,izņem serdi.
  • Mīklu sadala 12 gb. Izrullē un ietin ābola pusīti ,stingri aizlipina viduci.
  • Traukā ieber cukuru un maltu kardemonu ,samaisa.
  • Apsmērē bulciņu ar sakultu olu un apviļā cukurā, liek cepties uz pannas kur uzklāts cepampapīrs.
  • Cep 200 grādos 30-40 min.
AVOTS: Natalija Novikova

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienjies mūsu sekotājiem

Aizvērt