2020.gada jūlijā 4 Zodiaka zīmes gaida tikšanās, kas kardināli mainīs viņu dzīvi

2020.gada jūlijā 4 Zodiaka zīmes gaida tikšanās, kas kardināli mainīs viņu dzīvi

SVARI (24.09 - 23.10.)

Šīs zīmes pārstāvji vienmēr tiecas pēc romantikas. Viņiem ir grūti sevi realizēt dzīvē, ja viņi ir vientuļi. Svari cenšas atrast līdzsvaru visā, tas attiecas arī uz viņu personīgo dzīvi. Pavasaris viņiem nesniedza to, par ko viņi bija sapņojuši. Iespējams, tieši jūlijs spēs visu izmainīt Svaru dzīvē. Viņus gaida iepazīšanās ar brīnišķīgu cilvēku. Sākotnēji Svari pret viņu neizjutīs nekādu simpātiju. Taču pakāpeniski viss sāks mainīties, un Svari sajutīs, kā mīlestība ienāk viņu sirdīs. Ilgstošas tikšanās un sarunas palīdzēs vienam otru saprast un novedīs pie laimīgām attiecībām.

STRĒLNIKES (23.11 - 22.12.)

Šīs zīmes pārstāvjiem vajadzētu vairāk kontaktēties un iepazīties ar cilvēkiem. Jo bez tā Strēlnieki var ieslīgt depresijā. Viņiem vajadzētu tikt laukā no šī stāvokļa, jo Visums viņiem jūlijā ir sagatavojis tikšanos ar neparastu cilvēku. Viņš kļūs par radniecīgu dvēseli Strēlniekam. Tieši kopā ar šo cilvēku viņi dosies neaizmirstamā ceļojumā. Viņš ievirzīs Strēlnieka enerģiju pareizā gultnē.

MEŽĀZIS (23.12 - 20.01.)

Arī šīs zīmes pārstāvjus jūlijā gaida liktenīga tikšanās. Tas notiks profesionālajā sfērā, jo tieši tur Mežāži pavada lielāko daļu laika. Iepazīšanās notiks lietišķas tikšanās laikā. Zīmes cilvēki varēs sadarboties ar šo cilvēku kādā no projektiem. Viņš kļūs par Mežāža labāko skolotāju un padomdevēju darba lietās. Šīs zīmes pārstāvji iemācīsies riskēt un ieviest darbā novatoriskas idejas. Mēneša beigās viņus gaidīs karjeras kāpums un materiālās labklājības uzlabošanās.

ZIVIS (20.02 - 20.03.)

Šīs zīmes pārstāvjiem jūlijā uzsmaidīs Fortūna. Zivju dzīvē gluži nejauši uzradīsies cilvēks, kurš izmainīs viņu skatījumu uz nākotni. Jo visbiežāk taču viņi paļaujas uz veiksmi un neuzņemas atbildību. Jaunais paziņa daudz ko mainīs Zivju dzīvē, tas viņām liks pamest savu komforta zonu. Tajā viņām palīdzēs bezgalīga fantāzija. Zivis ir pietiekami neatlaidīgas un pacietīgas, lai realizētu savas idejas. Jūlija beigās viņas gaida ievērojamas peļņas gūšana un panākumi.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!