Zemeņu sasaldēšanas noslēpumi. Žēl, ka nezināju par tiem agrāk!

Zemeņu sasaldēšanas noslēpumi. Žēl, ka nezināju par tiem agrāk!

Saldējiet zemenes, izmantojot šo recepti, tad ziemā tās būs garšīgas un aromātiskas.

SASALDĒŠANAS PROCESS:

  • Ātri nomazgājam zemenes, attīrām no zaļajām lapiņām, ļaujam nožūt uz dvieļa. Neļaujiet zemenēm ilgi būt ūdenī un uzsūkt to.
  • Katru zemeni pārgriežam uz pusēm.
  • Ņemam trauku, kurā saldēsim zemenes un sākumā liekam vienu zemenes pusīti, tad uzberam cukuru un pa virsu liekam otru zemenes pusīti tā, lai sanāk vesela zemene.
  • Atkal apberam ar cukuru. Un tā visas zemenes.
  • Liekam traukam vāku un trauku liekam saldētavā.
  • Ziemā jums būs iespēja izbaudīt aromātiskas zemenes!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!