Dārzs
Zemeņu sasaldēšanas noslēpumi. Žēl, ka nezināju par tiem agrāk!
Saldējiet zemenes, izmantojot šo recepti, tad ziemā tās būs garšīgas un aromātiskas.
SASALDĒŠANAS PROCESS:
- Ātri nomazgājam zemenes, attīrām no zaļajām lapiņām, ļaujam nožūt uz dvieļa. Neļaujiet zemenēm ilgi būt ūdenī un uzsūkt to.
- Katru zemeni pārgriežam uz pusēm.
- Ņemam trauku, kurā saldēsim zemenes un sākumā liekam vienu zemenes pusīti, tad uzberam cukuru un pa virsu liekam otru zemenes pusīti tā, lai sanāk vesela zemene.
- Atkal apberam ar cukuru. Un tā visas zemenes.
- Liekam traukam vāku un trauku liekam saldētavā.
- Ziemā jums būs iespēja izbaudīt aromātiskas zemenes!