Vistas gaļa kartupeļu čipsos, apbrīnojami sulīga un pagatavojama vien dažās minūtēs

Vistas gaļa kartupeļu čipsos, apbrīnojami sulīga un pagatavojama vien dažās minūtēs

Lieliskas vakariņas vai pusdienas, kas pagatavotas uzreiz ar piedevu, atliek pievienot tikai svaigus dārzeņus vai marinētus gurķus. Gaļa ir sulīga un garšīga.

Pagatavošana:

Vistas krūtiņu sagriež strēmelēs.

Uzber sāli no abām pusēm, pievieno garšvielas. Kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves, apmēram 600g.

Lai kartupeļi nekļūtu tumši, sarīvējam nelielu sīpolu, pievienojam nedaudz sāli un samaisām. Bļodā sasit divas olas, pievieno nedaudz sāli un sakuļ ar dakšiņu.

Ņemam gaļas gabalu, apviļājam miltos, tad olā, tad kartupeļos.

Ņemam pannu, pārlej ar augu eļļu un uzkarsē.

Piemērots jebkurām krāsnīm, metāla rokturis nesasilst. Kartupeļos ielieciet vistas karbonādes un uz lielas uguns apcepiet līdz zeltaini brūnai. To pašu darām ar pārējām karbonādēm. Tad salieciet karbonādes uz cepešpannas un ielieciet cepeškrāsnī, līdz tās tiek pagatavotas 10-15 minūtes 200 grādu temperatūrā.

Sastāvdaļas:

  • Vistas krūtiņa - 500 g.
  • Kartupeļi - 600 g.
  • Sāls - 1/2 tējk
  • Melnie pipari - pēc garšas
  • Olas - 2 gab.
  • Milti - panēšanai

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!