Šokolādes desa bez cukura

Šokolādes desa bez cukura

SASTĀVDAĻAS:

  • 250 g cepumu
  • 250 g sviesta vai margarīna
  • 3 – 4 ēdamkarotes kakao

PAGATAVOŠANA:

  • Cepumus sasmalcināt.
  • Katliņā likt sviestu vai margarīnu un kausēt uz vidējas uguns.
  • Izkausētajā sviestā (margarīnā) likt kakao pulveri. Visu rūpīgi izmaisīt, līdz kakao pilnībā izkusis.
  • Kakao masā bērt sasmalcinātos cepumus, rūpīgi samaisīt, noņemt no uguns, ļaut atdzist.
  • Sagatavoto produktu likt folijā un satīt desas formā.
  • Foliju likt pārtikas maisā un tad saldētavā uz 2 – 3 stundām.
  • P.S. Šokolādes desa, kas pagatavota no cukura nebūs tik salda, kā klasiskā, bet pateicoties cepumu saldumam, tā nebūt nebūs sliktāka.
  • Ja desas pagatavošanai izmantojat sviestu, tad liekat to saldētavā uz 1,5 stundām un tas uz divām stundām ledusskapī. Sviests saldētavā sasalst ātrāk un desu būs grūtāk sagriezt.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienjies mūsu sekotājiem

Aizvērt