Šokolādes desa

Šokolādes desa

SASTĀVDAĻAS:

  • 250 g cepumu
  • 250 g margarīna
  • 100 g piena
  • 3 – 4 ēdamkarotes kakao
  • 0,5 glāzes cukura

PAGATAVOŠANA:

  • Cepumus sasmalcināt. Es to daru ar rokām, citas saimnieces to dara ar gaļas āmuriņa palīdzību, citas izmanto blenderi.
  • Katliņā likt margarīnu un izkausēt uz vidējas uguns.
  • Izkausētajā margarīnā likt cukuru, kakao pulveri un pieliet pienu. Visas sastāvdaļas samaisīt, līdz tās pilnībā izkusušas.
  • Sagatavotajā masā likt sasmalcinātos cepumus, rūpīgi samaisīt, noņemt no uguns un ļaut atdzist.
  • Gatavo produktu likt folijā un satīt desas formā.
  • Foliju likt pārtikas maisā un likt saldētavā uz 2 – 3 stundām.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienjies mūsu sekotājiem

Aizvērt