Receptes
Šokolādes desa
SASTĀVDAĻAS:
- 250 g cepumu
- 250 g margarīna
- 100 g piena
- 3 – 4 ēdamkarotes kakao
- 0,5 glāzes cukura
PAGATAVOŠANA:
- Cepumus sasmalcināt. Es to daru ar rokām, citas saimnieces to dara ar gaļas āmuriņa palīdzību, citas izmanto blenderi.
- Katliņā likt margarīnu un izkausēt uz vidējas uguns.
- Izkausētajā margarīnā likt cukuru, kakao pulveri un pieliet pienu. Visas sastāvdaļas samaisīt, līdz tās pilnībā izkusušas.
- Sagatavotajā masā likt sasmalcinātos cepumus, rūpīgi samaisīt, noņemt no uguns un ļaut atdzist.
- Gatavo produktu likt folijā un satīt desas formā.
- Foliju likt pārtikas maisā un likt saldētavā uz 2 – 3 stundām.
LAI LABI GARŠO!