Receptes
Siera kūka
SASTĀVDALAS PAMATNEI:
- 100g „Selgas” cepumu
- 1 ēdamkarote cukura
- 70g sviesta
PAGATAVOŠANA:
- Sablendē cepumus, pievieno cukuru un sviestu, samīca; ar sveistu apsmērē tortes veidni; masu cep 10 minūtes 180 grādu temperatūrā.
SASTĀVDAĻAS VIRSKĀRTAI:
- 800g krēmsiera
- 400g cukura
- 120g saldā krējuma
- 500g skābā krējuma
- 4gb olas
- 45g miltu
- Vaniļas cukurs
- Šķipsna sāls
- Pa vienai sastāvdaļai, pievienojot norādītajā secībā, saputo.
- Lej uz cepumu kārtas; veidni novieto uz plāts ūdenī, lai kūka cepoties nesaplaisātu.
- Cep stundu 180 grādu temperatūrā.
- Atdzesē vismaz divas stundas,rotā ar zemenēm vai citām ogām vai ievārījumu.
Lai labi garšo!