Paštaisīts kečups – gandrīz mēli noriju!

Paštaisīts kečups – gandrīz mēli noriju!

Jā, jā, lūk tādu kečupu uztaisīju šogad! Visi veikalos nopērkamie var palikt plauktos, tuvumā tiem vairs neiešu!

Lūk, receptīte:

  • 3 kg tomātu
  • 0,5 kg skābu ābolu
  • 0,25 kg sīpolu

Pagatavošana:

  • Visu sagriezt un vārīt, līdz sīpoli kļūst mīksti. Sablendēt un vārīt līdz vēlamajai konsistencei. Es vārīju 50 minūtes.
  • Pirms vārīšanas beigām pielikt 1,5 ēdamkarotes sāli, 1,5 glāzes cukura. Neaizmirstam maisīt, citādi piedegs.
  • Pieliekam arī sarkanos un melnos piparus, 50 g ābolu etiķa. Ņemam nost no uguns, lejam burkās, skrūvējam ciet.
  • Varat paimprovizēt ar ābolu šķirnēm. Ja ņemsiet saldākus ābolus, garša būs maigāka. Varat pielikt ķiplociņu, vīrieši novērtēs.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!