Pasta ar liellopu

Pasta ar liellopu

SASTĀVDAĻAS:

  • 450 grami liellopa mīkstuma
  • divas ķiploka daiviņas
  • pusotra ēdamkarote rīvēta ingvera
  • pusīte čili
  • divas ēdamkarotes sezama eļļas
  • divas ēdamkarotes kukurūzas cietes
  • puslitrs buljona
  • pusglāze Hoi Sin mērces
  • divas ēdamkarotes sojas mērces
  • lociņi
  • pasta tagliatelle

PAGTAVOŠANA:

  • Vispirms pagatavo pastu, sekojot instrukcijai, kas rakstīta uz paciņas. Kamēr gatavosies mērce, tai nekas slikts nenotiks.
  • Izspiež ķiploku caur ķiplokspiedi, sasmalcina čili un sarīvē ingveru.
  • Liellopa gaļu sagriež strēmelītēs.
  • Pannā sakarsē eļļu un aši apcep ķiploku, čili un ingveru.
  • Pievieno gaļu un apcep. Pielej buljonu un sautē, kamēr mīksts. Es šoreiz izmantoju eko buljona kubiņu. Visdrīzāk, kad gaļa būs mīksta, aptuveni puse buljona būs izgarojusi.
  • Kukurūzas cieti iemaisa nelielā daudzumā auksta ūdens vai buljona un iemaisa mērcē. Pievieno Hoi Sin un sojas mērci. Maisot sagaida, kamēr sabiezē.
  • Mērcē iemaisa pastu un apber ar smalki sagrieztiem lociņiem.
  • Liek šķīvjos un pasniedz pusdienotājiem.

AVOTS: uwagatavo.wordpress.com

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!