Receptes
Omlete krūzē franču gaumē
SASTĀVDAĻAS:
- Ola – 1 gab.
- Siers – 40 g
- Tomāts – 1 gab.
- Gurķis – ½ gab.
- Ķiploku pulveris – šķipsniņa
- Kaltēti pētersīļi – ½ tējkarote
- Sinepes – ½ tējkarote
- Garšvielas
PAGATAVOŠANA:
- Saputojiet olu;
- Pusi tomāta sagriežat mazos gabaliņos, sieru sarīvējiet;
- Samaisiet olu ar dārzeņiem un sieru. Pieliekat ķiploku pulveri, pētersīļus un garšvielas, rūpīgi samaisiet;
- Liekat krūzi ar maisījumu cepeškrāsnī. Cepiet apmēram 20 – 30 minūtes vidējā temperatūrā;
- Nobeigumā dekorējiet omleti ar smalki sagrieztu tomātu, gurķi un sinepēm.