Noderīgs špikeris visām sevi cienošām saimniecēm – kā pareizi saklāt galdu.
Protams, svinīgi saklāti galdi ir notikums, kas notiek ne katru dienu. Bet kad tomēr nākas skaisti un īpaši klāt galdu, katrai sevi cienošai saimniecei ir jāprot pareizi izvietot galda piederumus. Pareiza servēšana ir obligāts katra svētku galda noteikums.
Un arī parastas vakariņas ģimenes lokā vienmēr var pārvērst īpašā notikumā ar dažu vienkāršu detaļu palīdzību.
Kāpēc gan dažreiz nepalutināt savus mīļos ar svētku noskaņās saklātu galdu?
Šajā rakstā piedāvājam jums ērtu špikeri, kas vienmēr palīdzēs jums skaisti un pareizi servēt svētku galdu. Pateicoties mūsu padomiem, jūsu galds vienmēr izskatīsies skaisti un rūpīgi klāts!
- 1. Servējamais šķīvis
- 2. Šķīvis uzkodām
- 3. Maizes šķīvītis (maizei un sviestam)
- 4. Dakšiņa uzkodām
- 5. Dakšiņa zivju ēdieniem
- 6. Dakšiņa
- 7. Nazis
- 8. Nazis zivju ēdieniem
- 9. Nazis uzkodām
- 10. Karote
- 11. Sviesta nazis
- 12. Deserta karote
- 13. Deserta dakšiņa
- 14. Glāze ūdenim
- 15. Glāze baltvīnam
- 16. Glāze sarkanvīnam
Tagad varat būt pārliecināti, ka nesajauksiet dakšiņu zivju ēdieniem ar deserta dakšiņu.
Ja vēlaties atstāt labu iespaidu uz saviem ciemiņiem, klājiet galdu, izmantojot pareizos galda piederumus!
Lai jums un jūsu ciemiņiem laba apetīte un jauki pavadīts vakars!