Receptes
Manas vecmāmiņas recepte pārsteidza visus! Lēti un neticami garšīgi!
Sastāvdaļas:
- baltmaize garenā
- sīpols
- 400 g malta gaļa
- 4 cherry tomātiņi
- 3 ķiploka daiviņas
- sīpolloki
- dilles
- 3-4 olas.
- 50g siers
- garšvielas
Pagatavošana:
Nogrieziet maizes augšdaļu.Izņemiet vidu.
Sasmalciniet sīpolu.Sīpolu apcep augu eļļā.
Pievieno 400 g maltas gaļas.Uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns 5-7 minūtes.
Pieieno sagrieztus cherry tomātus.
3 ķiploka daiviņas sagriežam.
Sasmalcinat sīpollokus un dilles.
Liekam visu pannā.
Labi samaisa, pievieno sāli un melnos piparus un vāra uz lēnas uguns vēl 5 minūtes.
Uz rīves sarīvē sieru.
Bļodā liek sasmalcinātus zaļumus, pievieno rīvētu sieru.
Pildījumu lej gatavajā maizē.
Pieveno3-4 olas.
Cep 180°C 15-20 minūtes.
Sasmalciniet rīvmaizi un pievienojiet atlikušo malto gaļu dārzeņiem.
Apcep maizi augu eļļā uz vidējas uguns līdz zeltaini brūnai no katras puses.
Apkaisa ar zaļajiem sīpoliem.