Kā pagatavot ideālu papildinājumu kūkai!

Kā pagatavot ideālu papildinājumu kūkai!

Šis krēms ir olu-piena-sviesta krēms, ko bieži izmanto kā kārtu starp biskvītiem. Ar to var arī skaisti izrotāt kūku. Diemžēl ne visi šo saldo desertu var pagatavot ar pirmo reizi. Bet, ja ievērosi precīzu pagatavošanas tehnisku, iegūsi lielisku krēmu!

SASTĀVDAĻAS:

  • 200 g sviests
  • 2 olas
  • 4 ēdamkarotes cukurs
  • 100 ml piens
  • Vanilīns pēc garšas
  • Konjaks pēc garšas

PAGATAVOŠANA:

  • Visas sastāvdaļas iepriekš jāpatur istabas temperatūrā.
  • Iesit bļodā olas, un sajauc ar cukuru un vanilīna cukuru. Pielej pienu un visu kārtīgi samaisa.
  • Pārlej sagatavoto masu katliņā un silda uz lēnas uguns. Pastāvīgi jāmaisa. Uzmanies, lai masa nesāk vārīties. Ļauj masai atdzist.
  • Sakuļ mīkstu sviestu, tad pakāpeniski pievieno olu-piena maisījumam.
  • Pašās beigās pēc vēlēšanās pievieno konjaku.

Krēmu var izmantot nekavējoties vai uzglabāt ledusskapī noslēgtā traukā ne ilgāk par 4 dienām. Šo gardo krēmu var izmantot eklēru pildīšanai, dekorējot mafinus vai citas gardumus.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!