Receptes
Es principiāli necepu kabačus, gatavoju vasarīgu vitamīnu uzkodu ar krējumu
Šodien piedāvājam jums lielisku recepti – kabačus ar krējumu. Tāpēc izbaudiet brīdi un gatavojiet šo uzkodu biežāk!
SASTĀVDAĻAS:
- Kabači – 800 g
- Skābais krējums – 200 ml
- Ola – 1 gab.
- Milti – 1 ēdamkarote
- Saulespuķu eļļa – 3 ēdamkarotes
- Ūdens – puse glāzes
- Ķiploks – 2 daiviņas
- Dilles, sāls, pipari, garšvielas
PAGATAVOŠANA:
- Bļodiņā ieliet saulespuķu eļļu, piebērt garšvielas un sāli. Samaisīt. Iebērt eļļā nomazgātus un ripās sagrieztus kabačus, apmaisīt.
- Kabačus likt uz cepamās pannas, cept apmēram 15 minūtes 200 grādu temperatūrā.
- Pagatavot ķiploku - krējuma mērci: sasmalcināt dilles, saspiest ķiploku, sajaukt ar krējumu. Pielikt miltus, olu, pieliet ūdeni un rūpīgi samaisīt.
- Kabačus izņemt no cepeškrāsns, likt dziļā pannā, pārliet ar mērci, uz lēnas uguns mazliet uzkarsēt, rūpīgi apmaisot.
LAI LABI GARŠO!