Citronu zupa ar rīsiem

Citronu zupa ar rīsiem

SASTĀVDAĻAS:

  • 200 g kaulu buljonam
  • 40 g pētersīļa saknes
  • 1 glāze rīsu
  • ¾ glāzes skābā krējuma
  • 1 citrons
  • 1 burkāns
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 glāze miltu
  • sāls

PAGATAVOŠANA:

  • No kauliem izvāriet stipru buljonu, pievienojiet sagrieztu burkānu un pētersīļa sakni.
  • Atsevišķi novāriet rīsus, tiem jābūt irdeniem.
  • No miltiem un sviesta pagatavojiet mērci, tajā pakāpeniski pievienojiet buljonu (visu laiku maisot), uzvāriet, pieberat rīsus, piespiežat nedaudz citrona sulas, pieliekat plāni sagrieztas citrona šķēlītes bez mizas, pieberat sāli.
  • Zupu lejat šķīvjos un pasniedzat ar skābo krējumu. Zupas garšai jābūt viegli skābenai.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienjies mūsu sekotājiem

Aizvērt