Biezpiena torte ar cepumiem. Viegli un ātri pagatavojama

Biezpiena torte ar cepumiem. Viegli un ātri pagatavojama

Šī torte, pagatavota no vienkāršām sastāvdaļām, izdodas garšīga un viegla, ieguldot minimumu tavu pūļu. Pagatavošanai nepieciešamas tikai 20 minūtes. Protams, būs jāpagaida, kamēr cepumi ievilksies un torte sastings ledusskapī, bet tam jau nav jātērē savs laiks un jāseko līdzi. Garša ziņā šī torte nebūt nav sliktāka par tradicionālajām, sarežģītajām ceptajām tortēm.
Pamatnei vari izmantot visdažādākos cepumus, prjaņikus vai krekerus. Kopā ar krēmu, biezpienu, krējumu vai jogurtu šos produktus var pārvērst īstā kulinārijas mākslas šedevrā.

SASTĀVDAĻAS:

  • 300 g smilšu cepumu ar kakao
  • 250 g biezpiena
  • 250 g skābā krējuma
  • 100 g cukura
  • 1 ēdamkarote želatīna
  • 75 ml ūdens
  • Neliela šokolādīte dekorēšanai

PAGATAVOŠANA

  • Ieliec bļodiņā želatīnu un uzlej ūdeni. Ļauj pastāvēt dažas minūtes.
  • Izlej maisījumu katliņā un karsē, līdz želatīns izkusis.
  • Blenderī saputo krējumu ar cukuru un biezpienu. Lai izveidojas krēmīga masa.
  • Pievieno krēmam želatīnu un vēlreiz kārtīgi izmaisi.
  • Izliec formā pirmo cepumu kārtu un uzlej krēmu.
  • Tad atkal kārtu ar cepumiem un kārtu ar krēmu. Un tā trīs kārtas.
  • Apsedz torti ar pārtikas plēvi un atstāj ledusskapī uz nakti.
  • Kad krēms būs ievilcies, torte ir gatava pasniegšanai. Pa virsu var uzrīvēt šokolādi. Var ņemt gaišos cepumus, bet krēmu iekrāsot ar kakao. Improvizējiet nu lai labi garšo!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!