Receptes
Biezpiena sacepums ar balto šokolādi
SASTĀVDAĻAS:
- biezpiens (tauku saturs – pēc izvēles) – 250 g
- piens – 100 ml
- mannā – 2 ēdamkarotes
- cukurs – 2 ēdamkarotes
- ola – 1 gab.
- baltā šokolāde – 30 – 50 g
PAGATAVOŠANA:
- Biezpienu, pienu, mannā un cukuru sablendēt viendabīgā masā.
- Pievienot olu un masu samaisīt ar putojamo slotiņu.
- Šokolādi sagriezt gabaliņos un iejaukt biezpiena masā.
- Cepamo formu izsmērēt ar sviestu, likt tajā biezpiena masu.
- Cept cepeškrāsnī 200 grādos 30 minūtes.
- Gatavo sacepumu pasniegt ar skābo krējumu, putukrējumu vai kādu skābenu ievārījumu.
LAI LABI GARŠO!