Receptes
Biezpiena – jogurta torte . 100 g satur tikai 63,3 kkal!
SASTĀVDAĻAS:
- Augļi – 300 g (banāns, kivi un zemenes)
- Vājpiena biezpiens – 200 g
- Dabiskais jogurts – 500 g
- Saldinātājs – pēc garšas
- Želatīns – 30 g
- Ūdens – 125 g
PAGATAVOŠANA:
- Blenderī saputojam biezpienu ar jogurtu, pievienojam saldinātāju.
- Kivi un zemenes sagriežam aplīšos un liekam formā, kas izklāta ar pārtikas plēvi.
- Želatīnam pielejam ūdeni un ļaujam uzbriest, tad uzsildām līdz tas pilnībā izšķīdis, bet nekādā gadījumā neuzvārām.
- Želatīnu smalkā strūkliņā ielejam biezpiena masā, visu laiku to putojot.
- Biezpiena masai pieliekam ripiņās sagrieztus banānus, samaisām un visu liekam formā. Liekam ledusskapī, līdz torte pilnībā sastingusi.