Makaronu un vistas sacepums

Makaronu un vistas sacepums

SASTĀVDAĻAS:

  • nevārīti makaroni – 250 g
  • augu eļļa
  • vistas fileja – 300 g
  • cietais siers – 100 g
  • tomāti – 150 g
  • skābais krējums 20% - 150 g
  • ūdens – 250 ml
  • garšvielas vistas gaļai – 1 ēdamkarote
  • sāls

PAGATAVOŠANA:

Formu, kurā tiks gatavots sacepums, iesmērēt ar augu eļļu un iebērt tajā makaronus.

Vistas fileju sagriezt nelielos gabaliņos, piebērt sāli un garšvielas vistas gaļai. Samaisīt.

Likt pa virsu makaroniem.

Tomātus sagriezt mazos kubiņos un pārbērt vistas filejai.

Skābo krējumu samaisīt ar ūdeni, pielikt sāli un ieliet formā.

Sieru sarīvēt uz rupjās rīves un pārbērt sacepuma sagatavei.

Formai pārklāt foliju un likt cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180 grādiem. Cept 30 minūtes.

Tad foliju noņemt un cept vēl 15 minūtes, lai siers kļūtu zeltains.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!