Kā nepieļaut augstu asinsspiedienu?

Kā nepieļaut augstu asinsspiedienu?

Ķirbis un citrons

  • 2 citroni,
  • 1 kg ķirbja,
  • 1 kg cukura

Ķirbja mīkstumu un citronu ar visu mizu samalt gaļas mašīnā, pievienot cukuru, samaisīt. Lietot pa ēdamkarotei pirms ēšanas. Glabāt ledusskapī. Cukura vietā labāk izmantot medu.

Ķiploks un ābolu etiķis

  • 1 ķiploka daiviņa,
  • 1 tējkarote ābolu etiķa,
  • 200 ml ūdens.

Katru rītu tukšā dūšā apēst daiviņu ķiploka un uzdzert glāzi ūdens ar ābolu etiķi.

Biešu kvass

  • 1 kg biešu,
  • 2 – 3 litri ūdens,
  • 3 ēdamkarotes ābolu etiķa,
  • medus un citrons pēc garšas.

Sarīvēt svaigas, nevārītas bietes, likt trīslitru stikla burkā. Uzliet siltu vārītu ūdeni, pievienot ābolu etiķi, apsegt ar marli, atstāt uz 2 – 3 dienām. Dzert pa 100 ml trīs reizes dienā pirms ēšanas, pieliekot medu un citronu sulu.

Ārstēšanās kurss – 2 mēneši.

Biešu – medus maisījums

  • 200 g medus,
  • 300 ml biešu sulas.

Biešu sulu samaisīt ar šķidru medu. Lietot pa ēdamkarotei 2 – 4 reizes dienā pirms ēšanas.

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienjies mūsu sekotājiem

Aizvērt