Iebiezinātais piens ar bumbieriem

Iebiezinātais piens ar bumbieriem

Pēc šīs receptes pagatavosiet neticami garšīgu iebiezināto pienu ar bumbieriem. Noteikti izmēģiniet! Esmu pārliecināta, ka jums noteikti garšos!

SASTĀVDAĻAS:

  • bumbieri – 500 g
  • cukurs – 300 g
  • piens – 300 ml
  • soda – šķipsniņa

PAGATAVOŠANA:

  • Noskalojiet, nomizojiet un sagriežat bumbierus.
  • Pieberat cukuru.
  • Liekat visu katliņā un vāriet uz mazas uguns 15 – 20 minūtes.
  • Pielejat pienu un pieliekat sodu.
  • Tagad vāriet bumbieru iebiezināto pienu, līdz tas iegūst brūnu nokrāsu. Vārīšanas laiks ir atkarīgs no izmantoto produktu daudzuma.
  • Tad mazliet atdzesējiet un sablendējiet.
  • Uzreiz liekat izkarsētās burkās (man iznāca 300 g).
  • Burkas aizskrūvējiet un glabājiet vēsā vietā.
  • Iebiezināto pienu ar bumbieriem varat izmantot kūkās, tortēs, kā arī baudīt pa karotītei kopā ar tasi aromātiskas tējas.

LAI LABI GARŠO!

Ja patika tev, noteikti patiks arī taviem draugiem. Padalies!

Pievienojies domubiedriem!