Receptes
Tagad šo pīrāgu cepu katru svētdienu! Vajadzīgi produkti, kas ir katrā mājā!
Šis ir ēdiens, kuru Jums gribēsies vēl un vēl!
Sastāvdaļas
- 1 glāze miltu;
- 1 glāze kefīra;
- 2 olas;
- Pustējakrote sāls;
- 1 tējkarote sodas.
Pildījums
- 300 g maltā gaļa;
- 2 - 3 sīpoli, kas sagriezti kuniņos;
- Sāls un pipari pēc garšas.
Pagatavošana
- Kefīram pievienojam sodu un atstājam uz 5 minūtēm.
- Tad pievienojam pārējās sastāvdaļas un kārtīgi samaisam. Pusi no mīklas lej formā, kas ieziesta ar sviestu un pārkaisīta ar miltiem.
- Tad malto gaļu sajauc ar sīpoliem, pievieno sāli un piparus un liek formā. Pa virsu uzlej mīklas otru daļu. Liek cepeškrāsnī uz 170 grādiem 40 minūtes.